Nederlandse Competitie 2010

10/10/2010 bij Olympia Utrecht

De start van de Nederlandse competitie werd gegeven bij Olympia Utrecht.

Met 36 worstelaars was het best gezellig in het clublokaal van Olympia.

De wedstrijden verliepen zeer sportief met enkele spannende partijen.

Voor Olympus Kapellen resulteerde dit in een derde plaats algemeen bij de jeugd 8-12 jaar dankzij een eerste plaats voor Ilias Abdurachidov (22kg), Ahmed Ibragimov (29kg), Magomed Ibragimov (35kg) en een tweede plaats voor Alimkhan Adjiev (47kg)

Bij de jeugd 13-16 jaar was er een eerste plaats in de ploegenrangschikking voor Olympus Kapellen dit door de sterke prestaties van Djambulat Gaitamirov (47kg), Ali Mantaev (73kg) en Ernest Kocharian (85kg) allen een eerste plaats.Voor  Said Adjiev ( 59kg) en Radjab Saidov (47kg) een tweede plaats.

 

07/11/2010 bij De Halter Utrecht

Met 10 worstelaars bezochten we het clublokaal van De Halter Utrecht.

Bij de 8 tot 12 jarigen won Ilias Abdurashidov zijn enige wedstrijd en ook Akmed Ibragimov was eerste van 3 deelnemers. Magomed Ibragimov moest het afleggen tegen zijn enige tegenstrever, duidelijk een maatje te sterk. Dit bezorgde ons een derde plaats in de totaalstand van de dag.

Bij de 13 to 16 jarigen won Djambulat Gaitamirov van Radjab Saidov. Bilal Abdurashidov eindigde derde in een poule van 4 in Gr-Rom stijl : dit had beter kunnen zijn, maar een twijfelende scheidsrechter ontnam hem zijn vloering tegen een worstelaar van Utrecht(wel 2 jaar ouder) en werd daarna zelf gevloerd. Deze kerel moest het in zijn patij tegen een meisje van Landgraaf afleggen met vloering, zij werd eindwinnaar. Emile Kocharyan moest het ook afleggen tegen zijn enige tegenstrever. Ali Mantaev won gemakkelijk beide partijen. Ernest Kocharyan won ook gemakkelijk zijn 3 wedstrijden en Moeslim Iliasov eindigde derde in dezelfde gewichtscategorie, mede door een kwetsuur  van nummer 4.

Dit bezorgde ons een eerste plaats in deze leeftijdsgroep.

Alles bij elkaar een mooi resultaat.

 

Share