Paastoernooi Utrecht 2013

Ilyas Abdurashidov worstelde zich naar een 5de plaats van de 14 deelnemers.Zijn eerste 2 wedstrijden heeft hij gewonnen met vloering, maar een Deen was te sterk voor hem in de 4° en 5° ronde die hij verloor met vloering.Zijn laatste kamp heeft hij gewonnen met vloering wat hem een mooie 5° plaats opleverde.

Chihab Hassab worstelde zich naar een 4° plaats van 5 deelnemers.Zijn eerste 2 wedstrijden heeft hij verloren op vloering, maar in de vierde ronde was hij beter en heeft zo een verdiende 4° plaats behaald op zijn eerste internationaal toernooi.

Jonas Van Caeneghem was de enige van Olympus Kapellen die met een medaille naar huis mocht gaan.Hij veroverde een mooie 2° plaats op 3 deelnemers.Zijn eerste kamp had hij verloren met vloering maar daarna was er geen stoppen meer aan en won hioj zijn volgende partij eveneens met vloering.

Conan Van Den Brande was nog niet helemaal bij de les want deze verloor zijn beide wedstrijden met vloering wat dan ook een laatste plaats opleverde van de 13 deelnemers in zijn gewichtsklasse.

Bilal Abdurashidov worstelde zich zoals zijn jongere broer naar een 5° plaats op 11 deelnemers.Zijn eerste 2 wedstrijden won hij overtuigend één met vloering en de volgende met technische superioriteit.Een Duitser was in de 3° ronde en een Fransman in de 4° ronde te sterk voor hem en verloor deze partijen.De laatste wedstrijd voor de 5° plaats won hij met vloering tegen een Israëliër.

Een volledige uitslag van alle wedstrijden kan je hier vinden.

Bezoek ook onze foto pagina om een impressie te krijgen van het Paastoernooi.

 

Share