Calonne Ricouart 2010

Traditioneel zijn we op 11/11/ 2010 naar Calonne Ricouart geweest voor het Grard Konarkowski internationaal worsteltornooi.

Met 473 worstelaar was het weer een zeer hoogstaand worsteltornooi.

Eerst kwam de jeugd tot 12 jaar aan bod, hier waren 250 jongens en 72 meisjes ingeschreven.

Het meisjesworstelen is zeer populair in Frankrijk in tegenstelling tot de lage landen.

In de categorie tot 22 kg stond er weer geen maat op Ilias Abdurachidov, met 3 wedstrijden waar van 2 op vloering en 1 op technisch overwicht, worstelde hij zich naar een eerste plaats.

Voor Alimchan Adjiev was het zijn eerste kennismaking met een internationaal worsteltornooi.

Zijn eerste wedstrijd had hij overtuigend gewonne op punten, zijn volgende tegenstander was veel te sterk en Alimchan werd snel gevloerd.In zijn laatste partij heeft hij alles gegeven maar moest toch het onderspit delven op punten.Al bij al een verdiende 3de plaats.

Bij de miniemen was het voor Djambulat Gaitamirov snel gedaan, twee maal verloren op punten.

Voor Radjab Saidov ging het al niet veel beter, met vloering verloren en zo naar een laatste plaats.

Beter ging het voor Bilal Abdurachidov, in zijn eerste wedstrijd nog niet helemaal op dreef en op punten verloren ging het bij de volgende wedstrijden steeds beter, de tweede wedstrijd gewonnen met technisch overwicht, de laatste op vloering.

Bij de kadetten was er voor Ramdi Ulbaev een blitz start met vloering bij zijn eerste tegenstande maar de volgende kandidaat was iets te sterk en Ramdi verloor op punten.

Voor Emil Kocharian was het hetzelfde liedje, de eerste wedstrijd gewonnen met vloering en de volgende verloren op vloering.

Onze Muslim Iliasov heeft zich hier toch echt overtroffen, zijn start was niet zo denderend,, verloren op technisch overwicht maar zijn twee volgende wedstrijden heeft hij toch overtuigend gewonnen met vloering.

Bij de junioren stond er geen maat op Ernest Kocharian, hij moest 4 wedstrijden worstelen en heeft ze allen gewonnen op vloering, waarvan de snelste in 3 sec.

Vassili Kourlioutov had het geluk niet mee, hij was juist iets te zwaar en kwam uit in de 90 kg categorie.Toch heeft hij zich hier uitstekend weten te verdedigen met 1 overwinning en 2 nederlagen, waarvan 1 toch betwistbaar .

 

Share